Potovanje skozi čas

Podjetje Mega tekstil d. o .o. je v slovenskem območju eno najbolj prepoznavnih podjetij, ki se ukvarja z izdelavo elastike, zadrg, industrijsko prodajalno, kjer najdete vse za šivanje in še več ter novo proizvodno dejavnostjo Mega mobil, izdelavo počitniških vozil po meri. Vzpostavljeno imamo vsestransko proizvodno verigo, katera lahko zadovolji fleksibilna naročila v najkrajšem možnem dobavljivem roku. Kot lastniki industrijskih standardov kakovosti, Vam zagotavljamo popolno kombinacijo kvalitete in efektivnosti. Naš proizvodni program pa je razširjen tako na domačem kot na tujih trgih.

Ponosni smo, da smo s trudom, zagnanostjo in kreativnostjo zgradili trdne temelje, na katerih stoji naše poslovanje. Srce podjetja je ekipa 70 zaposlenih, ki si skupaj prizadevamo slediti standardom kakovosti in vedno znova našim kupcem ponuditi nekaj več. To je tudi naš ključ do uspeha, saj smo veseli vzpodbudnih besed naših naročnikov in ponosni, da naš ugled in zaupanje v podjetje rasteta.

Podjetje Mega tekstil d. o. o. ima za sabo že dolgo prehojeno pot. Najprej pod okriljem podjetja Poliplet d. o. o., ki je nastal leta 1967, nato smo se leta 2005 osamosvojili zato lahko rečemo, da je tradicija naše osnovno vodilo, vendar pa smo jo konstantno nadgrajevali, saj smo investirali v nakup novega poslovno-proizvodnega objekta v industrijski coni v Slovenski Bistrici, kjer smo odprli tudi industrijsko prodajalno. Leta 2015 smo pa razvili tudi novi proizvodni program Mega mobil. Naš novi proizvodni program se ukvarja z izdelavo počitniških vozil po meri. Proizvodni program kontinuirano širimo ter v naše procese dela vključujemo nove ideje, zato verjamemo, da je pred nami uspešno nadaljnje poslovanje. Tudi v prihodnje želimo ostati prepoznavni kot profesionalno in kakovostno podjetje, zato si bomo še naprej prizadevali graditi nove uspešne poslovne poti.

Vse pravice pridržane. © 2023 MEGA TEKSTIL Politika zasebnostiPogoji uporabeImprint
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu